Viktig fråga!

Jag har precis varit in till Mariehamns tryckeri och begärt en offert på hur mycket de tar för att trycka min almanacka. Jag sa att jag tänkte mig ca 50 exemplar som jag sedan ska sälja vidare till vänner och bekanta, de skulle maila offerten så just nu sitter jag och väntar på den.

Men nu har jag en fråga till dig, skulle du köpa min kalender? Och hur mycket skulle du högst vilja betala för den isåfall?Lata dagar


Vad hände egentligen? Jag som skulle bygga så mycket på min blogg.. Jag kan inte säga att jag inte har haft td, för det har jag ju. Jag är bara så himla lat. Lite saker har jag tagit itu med under de här dagarna som jag varit hemma, men det är mycket kvar att göra. Skärpning.

Nu ska jag maila till en fotograf i Stockhlm om praktikplats. Håll tummarna!

Borta bra, men hemma bäst!


Såhär ser det ut utanför mitt fönster!

Uttråkad?

Glöm Counter Strike och World of Warcraft, puzzlefarter is the shit:


Ur UNT:

Cyklade och köpte tidningen, såhär ser det ut!


It's a dirty job but..


Fotograf: Emma Nilsson

Idag var Jimmy med i Uppsala Nya Tidning i rosa badrock på Varma Gubben, helsida. Jag har inte sett det själv, men jag funderar på att cykla till statoil och köpa tidningen så att jag kan klippa ut och hänga upp på väggen bland alla andra urklipp som jag har. Som minne liksom. Bilden ovan är också från igår, jag var fotoassistent och provsatt stolen där Jimmy skulle fotograferas.


Wild Cards Isolde


I morgon är det 3 veckor sedan Isolde dog och natten till igår och i förrgår så drömde jag om henne. Först så drömde jag att allting var bra och hon hade tillfrisknat och var hur pigg och glad som helst och när jag vaknade upp och var sådär yrvaken så visste jag inte om det bara hade varit en dröm. Natten efter så drömde jag att jag hon fortfarande levde, men var väldigt sjuk och vi måste ta bort henne. Det var ingen veterinär som skulle göra det i drömmen utan jag fick uppgiften att mata henne med något hemskt pulver som gjorde att hon sakta men säkert skulle dö. Rena rama mardrömmen var det! Ni vet hur konstiga drömmar man kan ha ibland..

Secondhandmode från Röda Korset!Idag fortsatte vi med vårt Modeprojekt nere på Grand Hotel Hörnan nere vid Bangårdsgatan/Östra ågatan(?). Idag var det Jimmys tur att testa på modelljobbet medan jag och Tjorven var fotografer. Projektet går ut på att fotografera modebilder med secondhand från Röda Korset och detta gör vi i sammarbete med Martin Kelam som i Alex&Martin. Bilderna ska vi ställa ut på Clarion Hotel Gillet och vi ska även ha vernissage innan jul!

Jimmy var en väldigt gnällig modell(förlåt, om du läser detta Jimmy!), vilket jag ändå kan förstå eftersom han var tvungen att posera konstigt i en knallrosa badrock och ett par lila långkalsonger, dessutom var vädret inte det varmaste och folk tittade konstigt på oss. Att Jimmy var så himla generad och obekväm i situationen och i sin outfit, gjorde att jag och Tjorven skrattade oss igenom i stort sett hela fotograferingen. Som grädde på moset och pricken över i så kommer en annan fotograf fram till oss medan jag håller på och fotograferar en Jimmy som ser ut att hellre vilja dö än att bli fotograferad i badrocken en enda gång till.
-Hej! Jag kommer från UNT...
Han gissade att vi var från GUC och vi berättade för honom om vårt modeprojekt. En ytterst motsträvig Jimmy poserade lite till så att fotografen kunde ta några kort han också. Förnedringarnas förnedring tyckte nog Jimmy om hela upplevelsen. Om vi har tur så hamnar vi i UNT om någon dag!

Långt ifrån klar, men ändå...

Än ser den inte ut som jag vill, det är många koder kvar att ändra på innan den här sidan ser acceptabel ut så ha överseende med det så länge. En stor anledning till att jag inte har lyckats få den at se bättre ut är att jag sitter vid en jättedålig uppkoppling. Tanken med den här bloggen är hursomhelst att jag ska visa fler av mina bilder  och dela med mig av olika tips och annat fotorelaterat, alltså inte lika mycket personligt som på idaskida.blogg.se.

Ursäkta röran..

..jag bygger om!

RSS 2.0