Gårdagens redaktions-fail


Signerad Fotograf Ida Jansson

SS

BME berättade för mig en dag på jobbet hur Sebba brukade spotta och svära ibland när han såg arbetslistan för dagen på morgonmötet. "Det här har jag ju varit på sexhundrasjuttiotvåtusen gånger tidigare! Jag tänker INTE gå dit och ta samma bilder igen!".

Åh, Sebba. Vad tryggt det skulle kännas om du fanns där vid varje möte och vad du skulle lära mig saker. Alla de där sakerna som du inte hann med.

Nauseous /ˈnɔːsiəs ~ ˈnɔːsjəs/

Hallleluja.

Amen.

Sensmoral

Ikväll har jag slevat i mig kokosbollssmet och sett på I Form med Anna Anka.

Sweet dreams

Tog just en powernap på nästan två timmar och drömde om Sture Stucke Carlson och Susie Q på jobbet. Härliga tider.

Klättrar på tak och leker med kattungar på jobbet


Om man kissar på en katt så blir det en kissekatt, om man missar så blir det en kissemiss.

Uppe med tuppen


I morse kl 8:15 befann jag mig på Birger Jarl.

Aj wuld lajk tu apålådjais tu de smål pipol

Det är Benita som man ska ligga med på jobbet om man vill ha en ny dator och efter drygt ett halvår så kan jag nästan säga att jag har halva inne(highfive). Det enda hon var osäker på var om jag verkligen skulle förstår en ny, engelsk version av Photoshop(?!).

Jobbförfrågan..

..och beröm! På Facebook!

Personligt rekord!

Idag har jag snoozat i två timmar. Om inte världsrekord - så åtminstone personligt rekord! I morgon får jag gå på jobb igen, det ska bli skönt.

Mjukstart

Jag har tagit det lugnt, med gott samvete, under mina lediga dagar denna vecka. Jag mår inte illa längre men ibland är jag yr och min puls ligger på 110 slag per minut vissa morgnar då jag vaknar. Jag trivs med att vara ledig men längtar tillbaka till jobbet samtidigt då jag lätt blir rastlös om jag är ledig för mycket. Idag ska jag försöka baka pizzabullar och städa lite.

Solen i magen, fåglarna i havet och fiskarna i träden

Jobbar kväll ikväll och i morgonkväll innan min lång weekend då jag är ledig torsdag-söndag. I morse låg min puls på 60 slag per minut, vilket är lägst sen åtminstone i fredags då jag började mäta den. Ändå är jag stressad 24/7, drömmer mardrömmar och sover för lite. Nu varvar jag ner med lite lugn musik innan jag går hem och mediterar.

Älskar mitt jobb trots att det gör mig illamående och ger mig hjärtklappning ibland!

En lugn dag på jobbet. Tack och lov. Och en väldigt fin dag trots att jag bara fick fyra timmars sömn inatt. Sömnen har jag försökt ta igen nu efter jobbet men utan framgång så jag äter lite middag och drar till Johanna en sväng!

Jag har en liten prao som jag tar hand om på jobbet också. Det är inte så lätt som det låter kan jag säga. Jag har ju problem med att hålla reda på mig själv ibland.. Gissa om jag har mycket huvudbry när jag måste ta hand om Jacob och Daniel lite också..

Back in business

Igår, lördag, var den första gången på närmare en vecka som jag vaknade upp till en härlig höstdag och inte var illamående. Det är underbart att sakta men säkert bli sig själv igen!

Jag är fortfarande lite yr imellanåt, vilket jag tror beror på mitt låga blodtryck, och mitt hjärta galopperar utan ansträngning. En hälsosam vilopuls ska ligga mellan 60 och 72 slag i minuten. Min ligger oftast runt 90. Desto högre vilopulsen är desto högre är risken för hjärt-kärlsjukdom och för tidig död i hjärtinfarkt och kärlkramp. Halleluja.

Lösning: Nu ska jag halsa några glas vatten, göra ett par armhävningar och bege mig ut på promenad!RSS 2.0