Skynda skynda skynda

Idag har jag varit ensam fotograf på jobb och haft tusen saker att göra.

Då fick jag ett mail av Gunnar om att typ "Plocka upp på era skrivbord innan ni går för dagen så att våra städare kan torka damm i helgen. Hjälp gärna din bordsgranne om han inte är på jobb idag".

Jag plockade undan på mitt skrivbord innan jag gick för dagen och lade över några saker från mitt bord till Daniels.

Sådärja.

Om jag skulle ta och sammanfatta arbetet med fotbollsbilagan:

Levels, Markus, B, X, ctrl, Luca, cmd+Z, layer 1, B,
ctrl, Joe, X, cmd+S, Curves, Mason, Curves 2, B,
layer 1 Copy, B, X, Fernando, cmd+T, cmd+S, Z,
alt+Z, Allan, shift+cmd+E, cmd+Z, Josh, B, X, ctrl,
Toni, Levels 2, layer 2, Hendrik, shift+cmd+S.

Äntligen jobb


Igår vårstädade jag i min stuga. Det var vackert där. Inga nygge-raggare och ingen asfalt. Där kan man gå runt i linne, gummistövlar och mussepiggtrosor utan att någon tar illa upp.

Idag börjar jag äntligen jobba igen. Kl 13 börjar min arbetsdag och det ska bli skönt att få gå på jobb igen.

Jävla Frippe!

jag har lite problem
de har tagit min telefon
men jag kommer åt internet via ipaden. den har jag kvar.
är du där?
de håller på med europol
kan du ta fram mejladressen till svenska ambassaden i belgien?
hallå?
fan
ingen svarar någonstans

Andra gången på mindre än ett halvår som Frippe ber mig kontakta svenska ambassaden. Förra gången var det svenska ambassaden i Ryssland, den här gången i Belgien.

Och det roligaste av allt är att man inte vet om han driver med en. Frippe, i ett nötskal. Men troligtvis är det ändå helt sant.

Exhausted

Jag är utmattad. Inte sömnig(gick hem tidigare från jobbet och somnade i två timmar), men sliten in på benmärgen. Min kropp känns som 100 kg. Minst.

Vardagen rusar på med hästbestyr, eventuellt lägenhetsköp och framförallt jobb. Jobb jobb jobb och övertid. Hittills går det förvånansvärt bra med bilderna till fotbollsbilagan. Nu har jag bara två killar kvar att fotografera. Den 29e kommer bilagan ut och då ska jag bannemig ladda upp dem här.

Någon som också är nöjd är Chefen. När han inte skickar bilder på hundarslen till mig(händer ibland), så peppar han mig lite.

Från: Daniel Eriksson
Re: Fotbollsbild nr 2
12 april 2011 09:14

"Som jag sagt åt dig så är detta perfekt. Jag känner ingen som skulle ha gjort det så mycket bättre. Ta åt dig av det."


Kanske framkallar dem alla på canvasduk i 70x100cm också. Så jävla stolt är jag. Kanske en bild på Chefen också, bara för att jag är så jävla stolt. Sa jag att jag är jä-ävligt stolt? Och nöjd?

Halvdan

Känner mig hängig idag. Ont i halsen och huvudet. Har inte tid att bli sjuk. Har hunnit med tre st fotograferingar idag. Nu är det bara efterarbetet kvar. Måste vila och ta det lite lugnt.

Thank God it's Friday


Men ingen vila för mig. Mitt kropp och knopp är lite utmattad. Den 21a är jag ledig. Då har jag jobbat 17 dagar i rad. Men så hade jag ju faktiskt semester just också. Fotbollsbild nummer ett är klar. Bara sju kvar..

Det kommer bli bra, det kommer bli bäst.

Hey ho

Tillbaka i gruvan igen, efter 7 timmars sömn(hemma i min säng, inte på Jullesoffan). Och det regnar ute!? Hur i hela fridens liljor ska alla mina fotograferingar gå då?

Full fart framåt

I måndags frågade Daniel mig om jag kunde ta alla bilder till vår fotbollsbilaga som kommer ut om några veckor. Eller, frågade.. Det var mer en order än en fråga. Efter att jag hade lipat en stund över att jag blev tillfrågad i tredje hand och att jag från början inte ens fick vara med på mötet om bilagan så sa jag okej. Eller, som jag sa tidigare så var det ju en order så jag sa väl kanske, jaha. Och så var det med den saken och så fick det bli, som Allan Karlsson i Hundraåringen som steg ut genom fönstret och försvann, skulle ha sagt.

Så nu har jag några dagar framför mig, fullspäckade med fotbollskillar, redigering och fotografering och manipulering. Och så mitt vanliga jobb såklart. Typ.

Om jag överlever detta så ska jag ladda upp bilder ifrån Oslo. Idag jobbar jag i ca 11 tim och sen tror jag faktiskt att jag sover på Jullesoffan här på redaktionen.

To do:

-Kolla bildspel
-Jakt- och fiksebilder
-85åring i Kina
-Maila Gittan
-Faktura Stallhagen
-Genrebild
-Krönikebild
-Födelsedag
-Jonasbild
-Nordea
-Kapell
-Bagis
-Cia
-Ålandstravet
-BB lappar

Four down, eleven to go...

RSS 2.0