Regnet vill inte sluta

Idag, efter en kortarbetsdag på Sparhallen(där jag förresten har fått en ordinarie-tjänst på 50-80% från och med september), var jag in till Ålandstidningen för att ta reda på lite mer om helgens jobb. Det blir rally i Ytterby, Vikingamarknad(kom ihåg att ta stövlarna med!), Veronica Maggio och A Camp på Rockoff, så där slår jag några flugor på smällen när jag faktiskt inte varit på varken Rockoff eller Vikingamarknad ännu och i morgon får jag tillochmed betalt för att gå på dessa. På söndag är jag ledig, alla lediga dagar tas emot med öppna armar eftersom jag har jobbat så mycket nu på sistone, jag har varit helt slut både psykiskt och fysiskt. Efter söndagen följer jobb på Sparhallen varje dag till den 5 augusti.

Förra veckan fick jag ett litet fotograferingsuppdrag så jag var iväg och fotograferade en häst i Djurvik. Hästkraken var otroligt svår att fotografera och jag insåg att jag är i stort behov av en normalzoom, just nu har jag bara två fasta; en 70 mm och en 28 mm, och det funkar så länge man inte fotograferar djur. Detta objektiv hittade jag på scandinavianphoto, när jag kollade efter en bra nybörjar-system till min kompis, objektivet är i min prisklass och har dessutom fått helt okej recensioner.

Är det någon som har en begagnad systemkamera till salu? Skriv en kommentar.


En liten uppdatering

Sedan jag skrev sist har detta hänt:
  1. Jag har fyllt 20 år. Känner mig dock inte en dag äldre än 12.
  2. Jag har fått frilansjobbet på Ålandstidningen.

Annars så tragglar livet på i samma gamla vanliga takt. Jag jobbar och sliter på Sparhallen och i helgen för Ålandstidningen.. Nästa lediga dag jag har är någon vecka in i augusti. Då har jag jobbat 20 dagar i sträck. Working Class Hero, det är jag det.

Alive and kickin'

Livet rusar på. Det har redan gått en helt månad sen studenten, en dag jag aldrig kommer att glömma, och nu har Toffe och jag bott i vår nya lägenhet i snart två veckor. Javisst går livet i 180 just nu men samtidigt inte tillräckligt fort i kassan på Sparhallen.

I helgen hade jag och min mamma examenskalas tillsammans, tack till alla er som kom och tack för alla fina presenter! Samtidigt är jag lite besviken på att det ändå var så många av mina kompisar som inte kom. En av mina favoriter bland presenterna är en Trådlös Wacom bräda som jag fick av Lukas & Anna, Peter & Eva, Ludde & Cornelia. Bl.a. skålar, muggar, blommor och lite pengar fick jag också.

Ikväll är Toffe till sin mamma efter en del packning som blivit kvar. Vi trivs jättebra bådatvå i vår fin fina lägenhet, även om det kommer att ta ett tag ännu innan vi kommit i ordning på riktigt. Vi har t.ex. inga mattor eller gardiner, inget köksbord heller och IPTVn har vi inte fått att fungera ännu. Nästa vecka har Toffe semester och då får han lov att fixa så att vi bådatvå kan surfa på varsin dator.

RSS 2.0