Wake me up when september ends


Igår när jag körde bil i stan så lade jag märke till en massa gula löv på marken, då slog det mig; nu är hösten här. På Torsdag är det redan Oktober!

För övrigt så är det en väldigt envis förkylning som jag åkt på. Har haft feber i nästan en vecka nu och känner mig sådär allmänt, inte på topp.

Uppe med tuppen


Igår jobbade jag för ÅT några timmar. Fotograferade handboll, Thomas DiLeva och Innebandy och när jag gick från redaktionen vid 20-tiden så var jag helt utmattad och hade feber IGEN, så en halvtimme senare bestämde jag mig för att sova. Och jag har sovit som en stock, ända till för en timme sedan, 07:13 vaknade jag och var klarvaken, det har nog aldrig hänt tidigare i mitt 20-åriga liv. Så nu sitter jag här i mitt lilla krypin på Örtvägen och inte en själ är vaken, förutom jag. Vad gör man egentligen den här tiden om man inte jobbar? Går i kyrka? Bakar?

Jag stängde av mobilen igår för at jag skulle få sova ordentligt. Den gick varm hela dagen och kvällen igår så det visade sig vara ett smart drag. Kanske jag skulle ta och ringa upp alla de som hörde av sig?

För jag har tagit studenteeeen!

Såhär såg det ut på min studentdag då jag och mina klasskompisar steg av Lännakatten i Bergsbrunnaparken för at bli mottagna av nära och kära. Jag blev irriterad för att det var så himla mycket folk där och jag kunde inte se mamma, pappa och Toffe så jag var tvungen att ringa för att hitta dem. Nu i efterhand så har jag hittat dem på bl.a. bilden nedan, där de står med sina ålandsflaggor. Okej, det kan vara svårt att se även fast jag ringat in dem. Men de finns där.

Städar datorn

Och hittar gamla bilder på fina Ludwig.

Glest

Första lediga dagen sen sist.. Ungefär en veckan sedan om jag inte minns fel? Även idag ska det bykas städas och fixas. Aldrig får man bara vara när man är ledig, allid är det något som måste göras. Idag ska jag ut till sund och rida, hem en sväng och hämta lite saker, på plättar till Bigi, till Lukas med mitt tangentbord och på Shindo kl 20.30.

Hur ska jag hinna med allt?

Vadärdetförendag?


Jo, det är Johannas födelsedag! Dagen till ära blev hon bjuden på picnic(se bilden) och en ridtur ute i Sund. Ikväll ska vi göra Mariebad osäkert och därefter dra en krogrunda i staden. Kvällen avslutas sedvanligt på Arkipelag och dagen efter ska spenderas i fosterställning på badrumsgolvet, helt enligt traditionerna.

RSS 2.0