Bestseller?


Tror att jag ska skriva en bok. "Jakten på lyckan, kärleken och meningen med livet" ska den heta. Eller, är det taget? I morgon drar jag till Oslo för research.

Titta vad tomten (D-J Dahlblom) kom med


En iPad till alla på Ålandstidningen. Ingen förstår någonting, ingen vet egentligen varför. Men vi tackar och ser glada ut. Och se så fint jag har bäddat ner den, så den ska ligga mjukt och fint medan den laddas!

Cameo Appearence

En gång hjälte

Medvind


Solen skiner på mig idag!

So far so good


Idag har jag varit på två mässor. På den ena träffade jag lilla Albin som lånade kameran och knäppte kort av sig själv..

Hittills har det gått bra på jobbet den här helgen, hoppas att det fortsätter. Nu är det bara resten kvar innan jag går hem!

Lyckopiller


Hittade det här brevet från veckans prao, Linnea, på min plats idag när jag kom på jobb!

Kriskriskris

Jaha, då har man 20-års kris också.

test.jpg

Tycker om den här testbilden. Men eftersom jag syns i fönstret så får den inte vara med i tidningen. Lite synd.

Sthlmsweekend

Ungefär såhär såg min helg i Stockholm ut:


Mitt hotell. Elite Plaza Hotel.


Fråga mig inte vad min tanke bakom den här bilden var. Men här är ivarjefall min säng. Mjuk var den och som en prinsessa sov jag i den.


Fint, litet badrum..


..Med badkar! Som jag badade i två gånger under helgen. Önskar att det hade varit tre..


Små söta flaskor med schampo, balsam och duschtvål. Värdelösa, men ändå.. Efter användning var jag elektrisk, hade ett skatbo och tre dreads i nacken.


En liten tv, ett skrivbord.


Makalös utsikt från mitt fönster!


Undrar hur jag tänkte här? Jag fotograferade trappan på väg ner till restaurangen men inte själva frukosten? Den hade varit värd att bli förevigad. Den och badkaret delar förstaplatsen i listan "Bäst med min Stockholmsweekend".


Jag åt sushi för första gången. Någonsin. Kan inte säga att jag blev så imponerad, men det är ju vackert att se på.


Plättar är lite mer av min melodi. Och grädde. Och sylt. Och en latte och min bok.


På söndagen sade jag hejdå Stockholm och åkte hem!

You've got mail

Idag fick jag ett mail. Det är inte ofta jag får mail som är av någon betydelse. Men just idag ville ett rederi ha en av mina bilder. De ville använda den fritt och de ville inte betala något för den. 60 € svarade jag att priset på bilden var för engångspublicering. Då ville de inte ha den. Helt gratis skulle det vara.

"Jag är villig att skicka er denna bild i full upplösning för fri publicering i framtiden om jag, i utbyte, får ett livstidsfrikort på alla era fartyg. Bilen ska jag också ha med. Tack på förhand!"

Okejdå, kanske jag inte svarade precis så.. Men jag sa ivarjefall "lycka till med att hitta en fotograf som ger bort en bild för fri publicering". Utan ironi, alls. Man behöver ju inte vara otrevlig.

RSS 2.0