etttvåtrehoppa!


Fin fina tjejor. Puss!

Mörkt ute, mörkt inne, sol i hjärtat, sol i sinnet.

Det är vid den här tiden på året som det är som värst att stiga upp kl 7 på morgonen. Det är vid den här tiden som man tycker att det är så mörkt och kallt och man vet att det bara blir värre ju längre tiden går. Det är vid den här tiden, som jag inte brukar ha energi till något.

Men inte nu.


Ida 74 år

Tycker det är rätt skönt att sitta hemma en lördagkväll på min nya fina matta som jag fått av farmor och titta i foto-tidningar. Klipper, klistrar, organiserar, stryker under, river ut, ringar in.

Sökes


En ny lägenhet, assistent, kock, städare, chaufför, ekonomiansvarig, revisor, mentor, massör, hemhjälp.

Alternativt: En hemmaman.

Eller, fler timmar per dygn så att jag även har tid att sköta min personliga hygien.

Idas Foto

Snart har jag en alldeles egen firma!

Bokförare sökes!

Vafan nu DET är.

Övning ger färdighet


Usch, vad svårt det är att undvika reflexer när man fotograferar människor med glasögon. På den här bilden på min pappa har jag nästan lyckats. Tydligen är de tonade glasögonen(de som blir mörkare i dagslus) värst att fotografera. Gissa vilken sorts glasögon min pappa har?

Detta är nog ingen vidare proffsig ljussättning. Ju mer jag tittar på bilden, desto fler små fel hittar jag. Men vafan, det får duga för nu. Just nu är jag så himla glad att jag har en alldeles egen, portabel studio och att jag lyckades montera ihop den på relativt kort tid och utan att strypa Lukas...

studiotest.jpg


Igår var jag till Stockholm och handlade studio-blixtar, softboxar och fond + stativ för 1600€. Idag hann jag knappt plocka upp den ena blixten innan jag måste ta en testbild. Anna och Mamma var mina modeller och om man tittar riktigt noga ser man Lukas också.

Älskar just nu:


Jobben rullar in som de ska.

Som om jag inte redan var sliten igårkväll kl 21, när jag egentligen slutar, så jobbade jag över en timme för att slippa gå till jobbet och göra det sista idag. Efter 10-timmars sömn känner jag mig som en människa igen och ska börja kolla igenom alla bilder från igår. Dessutom hittade jag en offertförfrågan på ett annat jobb i postlådan idag.. Det går bra nu kompis.

Ur askan i elden...

Idag ringde mitt alarm kl 06:30, men jag har varit vaken sedan 05:45 ungefär. Sovit så otroligt dåligt. Kl 13:00 ska jag på jobb på Ålandstidningen. Innan dess ut till Saltvik och göra ett annat fotojobb. Den typen av fotojobb som jag aldrig gjort förut. Därför kunde jag knappt sova. Är lite nervös. Som en liten tjej. Men jag tror att det kommer gå bra! Det ska bli så spännande! Och om jag överlever den här dagen.. Med ca 13 tim arbetsdag. Så är jag ledig i morgon och då ska jag sova tills jag vaknar. Amen.

RSS 2.0