Serunurå?Håppla


Bjussar på en hästbild, så här på tisdagskvällen. Den är delvis manipulerad. Alltså på ett sådant sätt att den inte kommer att platsa i tidningen. Ser du hur??

Titta titta!

En av mina gamla favorit lärare från GUC!

Att dingla med benen en liten stund

Jag är sjukskriven veckan ut pga min axel. På fredag ska jag till en fysioterapeut som förhoppningsvis ska hjälpa mig få bukt med krämporna. Tills dess är jag hemma och fixar och pysslar. Lagar mat och äter. Promenerar lite. Min favoritpromenad är kärlekspromenaden i västra hamnen. Där nyper vinden oftast i kinderna och där finns alltid gott om frisk luft. Och där finns havet. Ibland sätter jag mig ner och dinglar med benen medan jag tittar på det. Och så lyssnar jag på ljudbok. Eller sjunger lite.

Enarmad bandit

Har varit allmänt krasslig på sistone. Har ätit antibiotika för att jag har kännt mig febrig och hängig, börjat må bättre i några dagar, men så i fredags.. Kl 15 fick jag ont i magen och kl 16 gick jag hem från jobbet för att jag mådde illa. De tio följande timmarna spenderade jag med huvudet i toaletten. Perfekt start på helgen. Man är aldrig så liten och ynklig människa som när man är sjuk. Tur att jag har Mamma, Pappa, Peter och Lukas som tar hand om mig. Och Ali. De kom med blåbärssoppa, surmjölk, röd läsk och soppa.
Nu mår jag bra. Kan äntligen äta igen. Och det gör jag nästan hela tiden. Livslusten och kraften börjar komma tillbaka. Underbart.
Men nu har jag ont i en axel istället. Riktigt ont. Och i morgon ska jag på jobb är det meningen. Kl 15.10 ska jag till läkare och kolla upp den. Får se hur det går med det.

Statusuppdatering:

Nuläge: Sitter i detta ögonblick på Ålandstidningens redaktion - min arbetsplats.
Drömmer mardrömmar om: Chefen och för breda uppfarter.
Funderar på: Jobbet
Framtid: Oklar.
Civilstatus: Olyckligt gift med jobbet. Se föregående punkter.
Socialt umgänge: Obefintligt.
Äter: Halvfabrikat.
Fysisk status: Krasslig.
Medicinsk status: Äter för närvarande en kur antibiotika. Se orsak Ovan.
Personlig hygien: Underkänd.

Psykisk status: Labil. Orsak, se samtliga föregående punkter.

Bästa modellerna:


Politiker. Lägg märke till hur lantrådet Camilla Gunell står och böjer på knäna - allt för att Nyans fotograf Erkki ska bli nöjd.

Medaljens baksida

Idag har jag blivit utskälld av en arg räddningsledare. Hujedamig. En vuxen, arg man. Med hjälm.

Tur att jag springer fort.

Och nej, jag gjorde inget fel.

Vem fan är Stefan?


Humor.

Black and what the fuck?

http://blackandwtf.tumblr.com/

RSS 2.0