Ååååååålandstidningen


Den här bilden på Petronella Wester, Lill Lindfors dotter, tog jag vid allsången i badhusparken i juli i somras och igår när jag kom hit till Ålandstidningen så berättade Sebba att hon tyckte mycket om den. Hur han vet det, vet jag inte och inte heller om det var just denna bild. Här kan du se ett bildspel med alla bilder från Allsången.

Jo, just det. Jag är på Ålandstidningen på praktik den här veckan. Det är kul. Igår frös jag mest och idag har jag varit ut till Ålands landsbygdscentrum och så har jag gjort en faksimil. Nästa vecka har jag sportlov och då har jag tänkt ta det lugnt, fre-sön ska jag jobba på Sparis. Kul att det rullar in lite pengar snart.

Kommentarer
Postat av: julia

Hihi, min släkting! :p

2009-02-10 @ 13:18:42
URL: http://tejprulle.blogg.se/
Postat av: emma

vi hinner säkert promenixa en annan dag :) hur går det på ålandstidningen då? (du skulle bara veta vad glad jag blev när jag såg din laddare ligga i mitt rum hos pappa :D vilken tuur! jag hade dåligt samvete).

2009-02-11 @ 12:24:25
URL: http://eemmi.blogg.se/
Postat av: julia

Ja, egentligen är vi inte så nära släkt :P Morfar är kusin med Lill Lindfors, så mamma och Petronella är småkusiner. Men jag har mer kontakt med Petronella än med många andra släktingar, så det känns som att vi är närmare :p

2009-02-11 @ 15:01:59
URL: http://tejprulle.blogg.se/
Postat av: julia

Japp, det stämmer :) Visst är tindra underbar? :D

2009-02-11 @ 16:51:27
URL: http://tejprulle.blogg.se/
Postat av: emma

haha ojoj det var tur att den ploppa fram iallafall;) ingen ångest och dåligt samvete. du svarar icke-sa-nicke på mina mess. huur blir det med fikan? är halv åtta too late? puss sötnos!

2009-02-11 @ 17:43:12
URL: http://eemmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0