Fulgråt

Hur många gånger har man inte legat i sängen och fulgråtit? Jag menar, riktig fulgråt. Inte sådär stillsamt och vackert som på film utan det är hulkningar så man tappar luften, röda blosprängda svullna ögon, snor som rinner och riktiga jävla krokodiltårar. Inte går det att äta något för ingenting smakar gott i munnen och äter man inte så får man ingen ny energi och man blir ännu mer utmattad och ledsen = mer fulgråt. Och alla dessa kärlekssånger? Vad man inte tänker på i vanliga fall är att ungefär 99,9 % av alla låtar som spelas på radio handlar om någon form av kärlek, så radion kan man absolut inte lyssna på. Och samma sak med tv, är det inte gos och mys i Ensam Mamma Söker så är det någon lycklig jävel som friar i Idol. Till sist finns inget kvar som kan skingra tankarna utan man blir sittandes och stirra rakt fram med tom blick medan samma bilder snurrar runt, runt i huvudet.

Nä hörrni, kärlek och pojkvänner det är nog det bästa som finns. Och livet är underbart..


Kommentarer
Postat av: emma

kärlek och pojkvänner är verkligen inte underbart när det är sådär :( fast när det är bra känns det oftast riktigt bra. kämpa på älsklingsvännen, kram!

2009-11-02 @ 16:49:29
URL: http://eemmi.blogg.se/
Postat av: Jenny

du har så jävla rätt, det kan va så satans tungt ibland så man undrar va fan man gör här. Och så gråter man och gråter och allt känns bara skit. Men det blir bättre igen, till slut. Puss på dig!

2009-11-02 @ 20:57:24
Postat av: Kajsa

<3

2009-11-05 @ 12:48:59
URL: http://kaufeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0